Facebook

Møns Håndboldklub

Sportshold
125

Klubben er godt organiseret og vi vil være repræsenteret med hold i alle rækker

Møns Håndboldklub

6 days 3 hours ago

Præciseret, hvis vi også skulle have forældre der er i tvivl

Møns Håndboldklub

1 week 16 hours ago

Møns Håndboldklub

Møns Håndboldklub

1 week 1 day ago

Vi har netop modtaget denne fra Mønshallerne blot til info. Kære foreninger! Her er lidt opdaterede retningslinjer i forbindelse med regeringens udmelding fredag d.18/9-2020. Forsamlingsantallet er ændres fra 100 til 50 personer. Det vil sige at der kan være 50 personer i hver af flexsalene. Bruger man 2 sale må der også være 50 + 50 personer i den sidste sal. Benytter man hele flexhallen må der være 50 personer. Vores Café vil være lukket for offentlig åbning om aftenen. Dette gælder både for mad og drikkevarer. Det vil være muligt at benytte automaten i foyeren. Det er vigtigt for os at pointere, at vores Café IKKE er lukket ned. Vi har brug for, at I stadigvæk vil benytte den til fester. Forsamlinger. Møder, samt andre arrangementer med under 50 personer. Disse regler er i første omgang gældende frem til d. 4/10-2020. Vi glæder os til at se jer. Med venlig hilsen Chris Schmidt Hansen Moena Mønshallerne

Møns Håndboldklub

Møns Håndboldklub

1 week 3 days ago

Der er altid plads til flere

Møns Håndboldklub

1 week 6 days ago

Så er det i morgen fra kl 18:30-20:00 vi starter op med håndboldfitness i Mønshallerne, kom glad, også selv om du aldrig har spillet håndbold. Vi har i år fået prisen til at tabe pusten så du kan deltage en hel sæson for kun 100 kr. Så kom glad og se om det ikke er noget for dig og dine venner.

Møns Håndboldklub

Møns Håndboldklub

2 weeks 2 days ago

Så er det så småt ved at være tid til at vi skal tilmelde hold til ungdomsturneringerne, og derfor vil vi gerne bede jer om at melde jeres børn ind på de respektive hold, så vi ved hvor mange hold vi skal tilmelde. Der ud over tilfalder der i år også børnene en lille bonusgave. Vi glæder os til mange flere timer med alle jeres dejlige børn i hallen.

Møns Håndboldklub

Møns Håndboldklub

1 month 4 days ago

Møns Håndboldklub

1 month 2 weeks ago

Kære udøvere, forældre trænerer osv. Så begynder håndboldsæsonen lige om lidt. Ligesom afslutningen bliver opstarten også meget anderledes. Kommunen har oplyst os, at hallens omklædningsrum tidligst vil være tilgængelige ved starten af oktober. Det betyder at alle udøvere skal være omklædt ved ankomst til hallen og desværre ikke kan benytte badene efter endt træning. Håndbold region øst har udsendt følgende vejledning til brug for håndboldspillerer og personer omkring håndbold. Opstår der spørgsmål eller tvivls situationer så ring eller skriv endelig Ungdomsformand Dan Christoffersen på tlf: 29926633/ungdomsformand@moens-hk.dk eller formanden Ulla Røngaard på tlf: 40418029/formand@moens-hk.dk

Møns Håndboldklub

1 month 4 weeks ago

Så er der kommet træningstider for den nye sæson, tjek hjemmesiden eller se opslaget her på FB. Se træningstiderne her

Møns Håndboldklub

Møns Håndboldklub

3 months 6 days ago

Mandag d. 29 juni kl. 19 er der generalforsamling i Møns Håndboldklub.Generalforsamlingen afholdes i Mønshallen. Grundet Corona og det nuværende forsamlingsforbud på 50 personer vil der naturligvis ikke blive lukket mere end 50 ind, pladserne fordeles efter først til mølle princippet. Der kan ikke reserveres pladser. Vi ses.