5 hours 2 minutes ago

Lørdag eftermiddag var ungdomsholdene i svømmehallen til
Klub dag.
Ungdoms afdelingen siger tusinde tak for nogle dejlige timer, vi er VILDE med jer spillere!

⛹️‍♂️⛹️‍♂️⛹️‍♀️⛹️🤾‍♀️🤾‍♀️🤾‍♀️🤾‍♂️🤾🤾🤾‍♂️
🏊‍♀️🏊‍♀️🏊🏊🏊‍♂️🏊‍♂️🤽‍♀️🤽‍♀️🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️

Tak til MOENA Mønshallerne for det kunne lade sig gøre at være i hallen 😀

2 days 8 hours ago

Her er planen for afvikling senior kampene fremover

1 week 1 day ago

Det ser ud som om pausen kommer til at være indtil efter jul for senior spillerne, i hvert tilfælde indtil 13 december.

1 month 1 day ago

Har du hørt om vores fitness hold i håndbold klubben ??

Vi træner hver torsdag kl. 18:30 - 20:00 i Mønshallen
Det er motion ALLE kan være med på - det er sjovt og hyggeligt - vi træner sammen som hold, vi griner og har det sjovt!
Alders gruppe er 15år - 99år
Og så koster det 100kr. for 6mrd træning !!
whats not to like ?

1 month 4 days ago

Så er det igen muligt at bestille klubtøj evt. som julegave ide.
Bemærk at det i år også er blevet muligt at bestille Hoodies med logo.

1 month 6 days ago

så kom der udmelding fra Håndbold Region Øst. Ungdomshåndbolden fortsætter, mens senior håndbold er aflyst frem til 22 november. Bemærk venligst at Mønshallerne er et sted med offentlig adgang, og det derfor er påkrævet at bruge mundbind, når der ikke trænes.

1 month 6 days ago

Efter pressemødet her til aften afventer klubben, udmelding fra Håndbold Region Øst, omkring hvilke betydninger det kommer til at have for Håndbolden fremover.

1 month 2 weeks ago

Hej alle vi stiller op som årets lokale foreningen husk at stemme på os.

1 month 3 weeks ago

På bestyrelsesmødet d. 30 september blev den kommende turneringsstart for både ungdom og senior rækker diskuteret. Turneringen er, indtil videre, ikke aflyst. vi har i Møns Håndboldklub besluttet at tage følgende forholdsregler.
Med venlig hilsen bestyrelsen.

1 month 4 weeks ago

Hej drenge og piger i aften er der gæste træner på til håndbold fitness, i får besøg af klubbens ungdomsformand Dan K. Christoffersen, da Lotte Samsø er på kursus. Ses vi ?