6 days 5 hours ago

Da vi i klubbens ungdomsafdeling har set en hurtig udvikling af spillere testet positiv for corona har vi besluttet at lukke for alt ungdomsaktivitet frem til og med tirsdag i næste uge.
Det gælder både træning og kampe.

Dan K. Christoffersen

1 week 1 day ago

Efter kampene i søndags er flere spillere på henholdsvis U11 drenge og U13 piger blevet testet positive for corona på en kviktest, vi afventer svar på PCR test. Træningen fortsætter som normalt, vi anbefaler naturligivs at alle bliver testet regelmæssigt, ligesom det er op til den enkelte om man vil deltage i træningen.
På bestyrelsens vegne.
Dan K. Christoffersen

1 week 6 days ago

Blot til info er vi i dag blevet gjort opmærksom på at en af spillernes forældre er testet positiv for corona. Vedkommende er naturligvis gået i isolation, og spiller testet negativ.

Møns Håndboldklub is feeling hopeful at Moena Mønshallerne.

3 weeks 2 days ago

Håber alle er kommet godt ind i det nye år. Som vi skrev ud før jul har vi valgt at følge skolens nedlukninger, det vil siges at vi starter med træningen igen torsdag d. 6 Januar. Vel mødt vi glæder og til at se jer.

1 month 1 day ago

Hvis nogen mangler lidt at lave i disse juledage

1 month 6 days ago

MEDALJE TIL DANMARK 🇩🇰🥉

Vi vinder fuldt fortjent kampen over værtsnationen, Spanien, og kan stolt trække en flot bronzemedalje over hovedet 🙌

Det er jo fuldstændig fantastisk 😍

Vil du også hylde holdet, så send gerne din hilsen her i kommentarfeltet 😍 For dem kan vi ikke få nok af 🤩

1 month 1 week ago

Hej allesammen.
Vi har i klubben, sammen med flere andre foreninger på Møn, besluttet at alt ungdomstræning slutter samtidig med at folkeskole eleverne bliver sendt hjem. Derfor er tirsdag d. 14 december sidste træningsdag. Træningen vil foregå som normalt, og vi har en lille overraskelse til alle spillerne ved træningens slutning.
Bestyrelsen i Møns Håndboldklub

1 month 3 weeks ago

Møns Hk og covid 19 situationen.

Brug din sunde fornuft.
Pas godt på hinanden, og følg myndighedernes retningslinjer

tryk på link for mere info.

2 months 1 day ago

Hej alle.
William fra U13 drenge har efter 2 negative test (lørdag og mandag) i dag fået et positivt svar på en PCR test. Han var til stævne i hallen i søndags, hvor der var mange mennesker til stede, vi opfordrer derfor jer der var til stede, til at blive testet.