Facebook

Møns Håndboldklub

Sportshold
125

Klubben er godt organiseret og vi vil være repræsenteret med hold i alle rækker

Møns Håndboldklub

Møns Håndboldklub

1 week 4 days ago

Mandag d. 29 juni kl. 19 er der generalforsamling i Møns Håndboldklub.Generalforsamlingen afholdes i Mønshallen. Grundet Corona og det nuværende forsamlingsforbud på 50 personer vil der naturligvis ikke blive lukket mere end 50 ind, pladserne fordeles efter først til mølle princippet. Der kan ikke reserveres pladser. Vi ses.

Møns Håndboldklub

2 weeks 5 days ago

Hej alle sammen vi glæder os utroligt meget til at se alle jeres dejlige børn i morgen til en forrygende afslutning. Som lovet kommer her lidt retningslinjer for hvordan det kommer til at foregå. *Når du afleverer dit barn i morgen foregår det i forhallen og barnet skal være omklædt ved ankomst. *Ligeledes er det ikke muligt at bade efter træningen og afhentning foregår også i forhallen. *Hvis du har langt hjem og ønsker at blive som forælder under træningen, vil det være muligt at sidde i forhallen med passende afstand til andre. *Under hele seancen lever vi i håndboldklubben op til vedhæftede anbefalinger. *Det vil være en god ide at have egen fyldt drikkedunk med, da det bliver varmt igen i morgen.

Møns Håndboldklub

Møns Håndboldklub

3 weeks 4 days ago

JUBIIIIIII........... Så må vi endelig holde en ungdomsafslutning.

Møns Håndboldklub

4 weeks 2 minutes ago

Møns Håndboldklub

Møns Håndboldklub

4 weeks 1 day ago

Møns Håndboldklub har naturligvis også søgt om besøg af Håndboldkaravanen til gavn for øens 3 og 4 klasser. 😃😃😃

Møns Håndboldklub

Møns Håndboldklub

1 month 2 weeks ago

Bare rolig vi ligger ikke på den lade side i klubben, bare fordi der er Corona. Der er indkøbt nye Bolde og boldtasker så vi er klar til næste sæson FOR HOLD KÆFT HVOR VI SAVNER JER!!!!!!!

Møns Håndboldklub

2 months 1 week ago

Møns Håndboldklub

Møns Håndboldklub

3 months 3 weeks ago

Så kom der endelig beslutning fra DHF og HRØ. Sæsonen er slut og der er ikke flere kampe. Vi afventer regeringens anbefalinger og ser om ikke der bliver plads til en ungdomsafslutning

Møns Håndboldklub

3 months 3 weeks ago

Så kom der også pressemeddelelse fra Dansk Håndbold Forbund. Dansk Håndbold Forbund aflyser alle kampe og aktiviteter Dansk Håndbold Forbund har sammen med de regionale forbund besluttet af aflyse alle kampe, stævner og arrangementer for alle rækker fra liga og nedefter. I lyset af regeringens udmelding og den alvorlige situation i forhold til spredningen af coronavirus, har en samlet ledelse i Dansk Håndbold Forbund og de tre distriktsforbund Håndbold Region Øst, Fyns Håndbold Forbund og Jydsk Håndbold Forbund onsdag aften besluttet af aflyse alle kampe, stævner og al cupdeltagelse for alle rækker fra liga og ned, for senior samt for alle ungdomsrækker fra U19 og ned i foreløbigt 14 dage. Beslutningen får konsekvenser for op- og nedrykningen i alle rækker, og Dansk Håndbold Forbund vil i løbet af de kommende dage komme med en udmelding om, hvordan dette løses. Samtidig skal al anden aktivitet, fx møder, kurser, undervisning og workshops ligeledes aflyses i foreløbigt 14 dage. Håndboldforbundet vil derefter tage stillingen til, om aflysningerne skal opretholdes ud over de 14 dage. Også påsætning af dommere til stævner de kommende 14 dage vil være suspenderet. Morten Stig Christensen, der er generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund, er ked af, at ledelsen har…

Møns Håndboldklub

Møns Håndboldklub

3 months 3 weeks ago

Efter pressemødet her til aften og statsministerens udmeldinger er alt håndboldtræning indtil videre aflyst. Vi ved endnu ikke noget om kampe, men lige så snart Håndbold Region øst melder noget ud meddeler vi jer hvordan det ser ud.