2 weeks 5 days ago

Tusind tak til Leif og fodboldklubben for at strege en håndboldbane op til os. I morgen bliver der samlet 2 mål også, og så er vi for alvor klar til at spille udendørs håndbold.

1 month 6 days ago

Det ser ud som om dette års turnering nu bliver annulleret. Hvad det helt præcist betyder for vores hold ved vi ikke endnu, men vi skal nok holde jer opdateret.

haandbold.dk/nyheder-og-presse/nyheder/dansk-haandbold-forbund-indkalder-til-ekstraordinaert-repraesentantskabsmoede/

Møns Håndboldklub is feeling excited.

1 month 1 week ago

Med regeringens udmelding i sidste uge har vi fået mulighed for at træne håndbold udenfor. Det starter vi på allerede i morgen med U11 piger og drenge. På torsdag er det så U9 og U13 mix der står for tur. Træningstiderne kan i se via linket nedenfor. Husk at det er udendørs træning så jeres børn skal gerne have tøj på efter vejret, plus mulighed for at tage en jakke eller andet over når træningen er slut, der vil være mulighed for at komme på toilettet, men ellers ikke mulighed for at være indenfor. Det er ikke muligt for forældre at overvære træningen, med de restriktioner der er nu. Det beder vi jer om at respekterer.

docs.google.com/document/d/1AN7_MJe1VDa6pTOI31z8uuglfXsNGt3XbC1u_z5ThXc/edit

2 months 1 week ago

SÅDAN !!!!!!!! DE GJORDE DET.
Kun 3 andre nationer før os har genvundet et VM. Super præstation.

2 months 1 week ago

Sådan drenge, så hev i sejren hjem

Møns Håndboldklub is feeling down.

3 months 1 week ago

Efter statsministerens pressemøde her til aften, er alt træning og kamp naturligvis aflyst. Foreløbig indtil 17 januar.
Mvh.
Møns Håndboldklub

Møns Håndboldklub is feeling sad.

4 months 3 days ago

Det er naturligvis med bedrøvelse at vi har været nødt til at tage følgende forholdsregler i forbindelse med Covid19. Vi kan desværre ikke se andre udveje, og aflyser derfor alt træning frem til det nye år. Hvor vi naturligvis glæder os meget til at se jer alle sammen igen.

4 months 1 week ago

Lørdag eftermiddag var ungdomsholdene i svømmehallen til
Klub dag.
Ungdoms afdelingen siger tusinde tak for nogle dejlige timer, vi er VILDE med jer spillere!

⛹️‍♂️⛹️‍♂️⛹️‍♀️⛹️🤾‍♀️🤾‍♀️🤾‍♀️🤾‍♂️🤾🤾🤾‍♂️
🏊‍♀️🏊‍♀️🏊🏊🏊‍♂️🏊‍♂️🤽‍♀️🤽‍♀️🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️

Tak til MOENA Mønshallerne for det kunne lade sig gøre at være i hallen 😀

4 months 1 week ago

Her er planen for afvikling senior kampene fremover

4 months 2 weeks ago

Det ser ud som om pausen kommer til at være indtil efter jul for senior spillerne, i hvert tilfælde indtil 13 december.