7 hours 10 minutes ago

Sådan drenge, så hev i sejren hjem

Møns Håndboldklub is feeling down.

4 weeks 1 day ago

Efter statsministerens pressemøde her til aften, er alt træning og kamp naturligvis aflyst. Foreløbig indtil 17 januar.
Mvh.
Møns Håndboldklub

Møns Håndboldklub is feeling sad.

1 month 3 weeks ago

Det er naturligvis med bedrøvelse at vi har været nødt til at tage følgende forholdsregler i forbindelse med Covid19. Vi kan desværre ikke se andre udveje, og aflyser derfor alt træning frem til det nye år. Hvor vi naturligvis glæder os meget til at se jer alle sammen igen.

1 month 4 weeks ago

Lørdag eftermiddag var ungdomsholdene i svømmehallen til
Klub dag.
Ungdoms afdelingen siger tusinde tak for nogle dejlige timer, vi er VILDE med jer spillere!

⛹️‍♂️⛹️‍♂️⛹️‍♀️⛹️🤾‍♀️🤾‍♀️🤾‍♀️🤾‍♂️🤾🤾🤾‍♂️
🏊‍♀️🏊‍♀️🏊🏊🏊‍♂️🏊‍♂️🤽‍♀️🤽‍♀️🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️

Tak til MOENA Mønshallerne for det kunne lade sig gøre at være i hallen 😀

2 months 22 hours ago

Her er planen for afvikling senior kampene fremover

2 months 6 days ago

Det ser ud som om pausen kommer til at være indtil efter jul for senior spillerne, i hvert tilfælde indtil 13 december.

3 months 1 hour ago

Har du hørt om vores fitness hold i håndbold klubben ??

Vi træner hver torsdag kl. 18:30 - 20:00 i Mønshallen
Det er motion ALLE kan være med på - det er sjovt og hyggeligt - vi træner sammen som hold, vi griner og har det sjovt!
Alders gruppe er 15år - 99år
Og så koster det 100kr. for 6mrd træning !!
whats not to like ?

3 months 2 days ago

Så er det igen muligt at bestille klubtøj evt. som julegave ide.
Bemærk at det i år også er blevet muligt at bestille Hoodies med logo.

3 months 5 days ago

så kom der udmelding fra Håndbold Region Øst. Ungdomshåndbolden fortsætter, mens senior håndbold er aflyst frem til 22 november. Bemærk venligst at Mønshallerne er et sted med offentlig adgang, og det derfor er påkrævet at bruge mundbind, når der ikke trænes.

3 months 5 days ago

Efter pressemødet her til aften afventer klubben, udmelding fra Håndbold Region Øst, omkring hvilke betydninger det kommer til at have for Håndbolden fremover.