1 week 4 days ago

Tak til alle jer der var mødt frem i dag for at holde Stege rent. Det var dejligt at så mange havde lyst til at deltage.
Tusind tak for hjælpen

1 week 4 days ago

Husk det er i morgen kl 9 vi mødes på Store torv i Stege, for at rydde gaderne for affald

2 weeks 21 hours ago

Hej Alle
Vi har været så heldige at vi har har fået tildelt 2 ruter i Stege hvor vi 4 gange i løbet af sommeren skal indsamle skrald. Kommunen belønner klubben med 12.000 kr. pr rute. På søndag kl 9 er første gang vi samler skrald på ruterne vi mødes kl. 9 på Stege torv og regner med det tager et par timer. Vi håber at se rigtig mange af jer, og tag bare jeres forældre med jo flere vi er jo sjovere bliver det.
På forhånd tak for hjælpen

3 weeks 3 days ago

HUSK HUSK HUSK
mandag kl. 19 er der generalforsamling i Møns Håndboldklub. Det foregår i Mønshallerne.

1 month 1 week ago

Hej Alle.
Der har vist været stor forvirring omkring håndbold træningstider for U9 og U11. Derfor dette opslag. Fremover træner U9 og U11 tirsdag fra 16-17 inde i flexhallen. samt torsdag fra 16-17 udenfor. Vi starter allerede i morgen og træner hele juni måned med.
Vi vil gerne høre hvor mange af jer der ønsker at deltage, skriv venligst i kommentar feltet.

1 month 2 weeks ago

1 month 3 weeks ago

Kære allesammen ingen udendørstræning i dag, grundet vejret. Håber vi ses i næste uge.
Mvh trænerteamet.

2 months 5 days ago

Hej alle sammen. Læs lige med her 👉 Mens Corona har gjort det svært at spille håndbold i hallerne, så har Dansk Håndbold Forbund arbejdet på at sikre dine data og gøre medlemsregistrering lettere for klubber og forbund. De kalder det Håndboldpasset 🤾🏼♂️

Du får snart dit nye Håndboldpas tilsendt på en e-mail fra Dansk Håndbold Forbund - og det er vigtigt, at du tjekker mailen! Du skal nemlig enten bekræfte informationerne på Håndboldpasset eller rette dem, så de er korrekte ✅

Håndboldpasset er dit bevis på, at du er aktiv i håndbolden. Det er vigtig for både Dansk Håndbold Forbund, din klub og dig. Vi håber, at I vil hjælpe til, at Håndboldpasset bliver en succes 👏
Læs mere om Håndboldpasset her: www.haandbold.dk/foreninger-og-uddannelse/haandboldpas/

3 months 2 days ago

Tusind tak til Leif og fodboldklubben for at strege en håndboldbane op til os. I morgen bliver der samlet 2 mål også, og så er vi for alvor klar til at spille udendørs håndbold.

3 months 2 weeks ago

Det ser ud som om dette års turnering nu bliver annulleret. Hvad det helt præcist betyder for vores hold ved vi ikke endnu, men vi skal nok holde jer opdateret.

haandbold.dk/nyheder-og-presse/nyheder/dansk-haandbold-forbund-indkalder-til-ekstraordinaert-repraesentantskabsmoede/