1 week 2 days ago

Nogen der har interesse i sådan et kursus ?

2 weeks 21 hours ago

Vi har i klubben fået mulighed for at tjene lidt penge samtidig med man får en fed frivillig oplevelse. Tjek linket ud.

drive.google.com/file/d/1B9vvOnqYFVDWpRdcVFRVcdNziBWtwob3/view?usp=sharing

2 weeks 5 days ago

Gad vide om den næste Henrik Mølgaard findes i Møns HK

1 month 1 week ago

Det kunne da være en fed oplevelse

1 month 2 weeks ago

Husk det er inden den 1 juni man skal have tilmeldt sig Næstved cup. Vi glæder os sindssygt meget til vi skal afsted.

1 month 3 weeks ago

Så er der igen aktivitet i hallerne.

2 months 1 day ago

Så er der lige en lille slutspurt til dem af jer der ikke har fået bestilt endnu, vi lader muligheden står indtil i morgen aften, herefter lukkes der for bestillinger i denne omgang, så skynd jer lidt hvis i skal have bestilt noget klubtøj. Bestillinger foregår på www.moens-hk.dk

2 months 4 days ago

Hej.
Vi har forsøgt at skaffe haltider i maj måned til fælles træning. Det er desværre ikke lykkedes. Derfor er dagens træning sæsonens sidste.
Vi glæder os til at se jer alle sammen igen næste år.

2 months 6 days ago

For nylig blev vores ungdomsformand Dan Christoffersen interviewet i forbindelse med program serien TV Møn stafetten. Indslaget kan ses herunder.

www.youtube.com/watch?v=Kn0MyzqxXdc