14 hours 21 minutes ago

Hej alle da Mønshallen er optaget til anden side på Torsdag, er træningen desværre aflyst. I stedet for mødes vi kl. 17 på store torv i Stege og snupper den sidste affaldsindsamling. Vi ses

1 day 17 hours ago

Tak til alle der på den ene eller anden måde var med til at gøre Næstved Cup til en kæmpe succes for de unge mennesker der deltog.
Jeg kender 2 trænere der sover godt i nat.

2 weeks 6 days ago

Håndboldens dag lørdag den 11/09-21 fra 13-15 ses vi 🤩🤩🤾🤾🤾🤾

3 weeks 5 days ago

Gode nyheder, vi kan komme indenfor til træning i morgen

1 month 3 days ago

Træningstider i Møns Håndboldklub
Håndboldfitness starter først op d. 2 september.

1 month 6 days ago

Husk det er i dag kl 14 vi samler affald i stege by. Vi mødes på torvet kl 14.

1 month 1 week ago

Hej alle
Så er vi så småt ved at være klar til den nye sæson. I kan se træningstiderne herunder. Vi starter tirsdag d. 17 august, indtil September træner vi udendørs ligesom da vi stoppede. træner teamet for denne sæson ser indtil videre ud som følger:

U9 og U8 Jeanett Kongslev Olsen
U11 drenge Dan Kabell Christoffersen
U13 piger Sara-Line Hemmingsen
U13 drenge Henriette Petersen
U19 drenge/piger Jannik Rømer Fausing
Dame senior Birthe Henriksen
Herre senior Dan Kabell Christoffersen

Vi glæder os alle sammen meget til at tage imod jer.

1 month 1 week ago

Så er det tid til affaldsindsamling i Stege igen. Nu på søndag kl 14:00. I har været så gode til at bakke op så vi glæder os til at se jer igen.

1 month 2 weeks ago

Vi har en masse dejlige unge mennesker der godt kunne tænke sig at spille U19 håndbold i denne sæson, men men men vi mangler en der vil stå på mål. Så er du årgang 02/03 eller der omkring og vil du gerne være den nye Niklas Landin så kontakt os endelig 29926633.

1 month 2 weeks ago

Til kommende sæsons U11, U13 og U19 spillere, vi har sendt jer mail vedr. sæsonstart, vil i være søde at læse den med så hurtigt som muligt.