Formandens beretning 2020

Ja, det bliver unægteligt en anden beretning end jeg havde regnet med at skulle fremføre på nuværende tidspunkt dengang vi indledte sæsonen.

Vi lagde ellers stærkt ud med en opvisningskamp mellem Nykøbing Falster og København Håndbolds damer i august, hvilket blev en stor succes, som vi også gerne ville have gentaget den kommende august, men det blev for usikkert grundet de indskærpede retningslinjer i forbindelse med Covid 19.

Og netop coronaen har haft stor indvirkning på denne sæson, men det vender jeg tilbage til senere. 

Fra start havde vi U-8/9 mix som ikke var tilmeldt turnering, men skulle spille til de såkaldte ministævner forskellige steder. Derudover havde vi U-11 piger, U-11 drenge, U-15 drenge (som blev et mixhold da der manglede både drenge og piger i den årgang) og endelig herre og dame senior tilmeldt turnering.

Da vi nåede opbrydningen i december, havde U-8/9 mix imidlertid udviklet sig og var samtidig voksende, så de blev tilmeldt den ordinære turnering bl.a. fordi vi på samme tidspunkt havde fået etableret den kortbane som de skulle spille på. Vores U-15 drengehold – eller rettere mixhold var løbet træt i det og man valgte derfor at trække holdet fra turneringen. På det tidspunkt havde vi imidlertid fået så mange U-13 drengespillere så der blev tilmeldt et hold i den række, så det endte med at der var et turneringshold mere på den anden side af nytår.

Vores håndboldfitness har også kørt i denne sæson indtil nedlukningen, men de kunne stadig godt tænke sig nogle flere deltagere, men noget tyder på at interessen stiger langsomt, så vi er stadig fortrøstningsfulde.

Lige efter nytår havde vi meldt os til håndboldens dag som er et arrangement som kører over hele landet. Første gang vi gennemførte det var det med et meget sparsomt fremmøde, men i 2020 var det godt nok en succes. Der var børn og voksne i alle aldre, ca. 65 i alt, og der blev spillet five a side, skudt til mål med fartmåler og andre spændende håndboldaktiviteter for alle. Det er ikke sidste gang at vi laver den slags reklame for os selv.

Men så kom coronaen – og mon ikke det fik sat en stopper for alle vores aktiviteter. Hallen blev lukket, turneringen blev afbrudt og kom aldrig i gang igen og al træningsaktivitet blev stoppet på ubestemt tid. Det viste sig dog at det varede så længe med nedlukningen, at vi kun lige akkurat kunne nå at holde en afslutning for vores ungdomsspillere inden hallen igen lukkede, denne gang pga. sommerferie. De serveringsopgaver som vi plejer at have blev heller ikke til noget, ligesom vi måtte aflyse årets sidst sodavandsdiskotek.

Og sådan endte sæsonen 19/20 desværre, men vi håber på at alle er tilbage på banen når vi starter op i august.

Til sidst vil jeg takke bestyrelsen for deres arbejde ligesom jeg vil sige tak til vores trænere, sponsorer, forældre, bedsteforældre og andre frivillige som bakker op om vores lille klub i den forgangne sæson.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *