Håndbold weekend

Møns Håndboldklub skød 2020 ind med en festlig håndboldweekend.

I Møns Håndboldklub skød de bogstavelig talt det nye år ind – der var nemlig bolde i alle mulige former og farver i spil til Håndboldens Dag den 11. januar. Deltagerne prøvede kræfter med bl.a. fartmåler og Five-a-side håndbold, og klubben håber, at rigtig mange har fået lyst til at komme igen.

Lørdag den 11. januar inviterede flere end 170 håndboldklubber over hele landet til Håndboldens Dag. Møns Håndboldklub var naturligvis også repræsenteret og inviterede gæster i alle aldre indenfor på dagen.

De mange fremmødte fik mulighed for at prøve kræfter med blandt andet fartmåler, Five-a-side håndbold og andre sjove håndboldspil, bl.a. prøve at ”passere” Niklas Landin i målet. Fokus på dagen var, at alle kunne være med, så derfor blev der spillet med bløde bolde, der ikke behøvede harpiks for at ligge godt i hånden.

”Vi har haft en rigtig god dag, hvor hallen har summet af liv fra start til slut. Jeg håber, at alle der har været forbi har fået en god oplevelse og opdaget, at håndbold er meget mere end klistret harpiks, sure sokker og hårde tacklinger og har fået lyst til at komme igen. Vi har et fantastisk fællesskab her i klubben, og der skal også lyde en stor tak til alle de frivillige, der har hjulpet med at gøre arrangementet til en succes,” fortæller Ulla Røngaard, Formand i Møns Håndboldklub.

På den anden side af Håndboldens Dag står vi i Møns HK klar til at tage imod alle dem, der måtte have fået mod på mere håndbold.

Vi tilbyder både håndbold for små og store samt håndboldfitness. Lige nu inviterer klubben alle til gratis prøvetræning, man møder blot op.

Læs mere om Møns Håndboldklubs tilbud på: moens-hk.dk hvor man også kan se hvornår de enkelte årgange træner.

Søndag d. 12. havde Møns Håndboldklub efterfølgende årets første hjemmestævne, hvor alle klubben 7 turneringshold spillede hjemme. Det blev også en rigtig god dag med en masse god håndbold, og næste hjemmestævne i Mønshallen er søndag d. 19. januar.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *