Håndbold karavane 2017

Igen i år afholdt Møns HK håndbold karavane for 3 og 4 årgang på Møn

Torsdag d. 31 august genlød Mønshallerne af glade børnestemmer der snakkede råbte og morede sig i håndboldens tegn. Morten Juul fra DHF tog sammne med 5 frivillige imod børnene og guidede dem sikkert igennem de forskellige stationer, hvor børnene både prøvede kræfter med hvor hårdt eller præcist de kunne kaste, om de kunne score på hinanden på straffe kast, og sidst men ikke mindst var der mulighed for at prøve total håndbold. Efter indeling i grupper startede den gode leg det lød i hvert tilfælde som om børnene hyggede sig. Efterfølgende var udlevering af kort med både mandlige og kvindelige håndboldspillere, samt juice og frugt sponsoreret af Rema 1000 i stege.

Møns Hk vil gerne benytte muligheden til at sige tak til både børn og frivillige for deltagelse i dagens arrangement, vi håber i hyggede jer og vi glæder os allerede til at se jer igen næste år.

Herunder kan i se lidt stemningsvideoer fra dagen.

Dan K. Christoffersen

Ungdomsformand

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *