Ungdomsdiskotek

I fredags afholdt Møns håndboldklub Ungdomsdiskotek for de 10-14 årige. Det var første gang vi forsøgte og var derfor meget spændte på hvordan det ville gå, men efterhånden som de festklædte unge mennesker kom ind af døren blev spændingen hurtigt vendt til glæde. Vi kunne se at mange af gæsterne havde glædet sig og gjort noget ud af dagen, flere fortalte at de havde været sammen hele eftermiddagen for at gøre sig klar.

Selve festen forløb planmæssigt og i rigtig godt humør Diskotek Skylight spilledeop til dans og der var hele aftenen masser folk på dansegulvet ikke mindst da der skulle findes en vinder af aftenens limbo konkurrence som blev vundet af Nikoline, der her efter kunne hente både gratis “drink” i baren og chips hos Mønshallen.

Vi vil fra Møns HK gerne sige tak til alle de unge mennesker der var med til at gøre dagen til en super fest, vi håber at se mange af jer når vi gør det igen, og tag endelig flere af jeres venner med.

Herunder kan i se stemningsbilleder fra dansegulvet.

På gensyn.

[wds id=”7″]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *