Nyt fra Ungdomsafdelingen

Sæsonen er gået på hæld og det er kun U1214 drengene der stadig træner (hver tirsdag fra 17:30 alle er velkomne). Det betyder imidlertid ikke at der ikke er noget at lave for Møns HK. Vi er i fuld gang med at planlægge næste sæson, der arbejdes stærkt på både at få en træningsweekend i forbindelse med opstart af sæsonen samt at deltage i et efterårs stævne.

Træningsweekenden i september er tænkt som afløsning for den ellers traditionsrige håndboldskole da vi i klubben mener at vi med lokale sponsorer og vores frivillige vil kunne stable et arrangement på benene der i kvalitet svarer til håndboldskolen, men som vil være noget mere overkommeligt økonomisk.

Der har tidligere været tradition for at MH deltog i et opstarts stævne omkring september måned og det forsøger vi i sæsonen 17-18 at genoptage der er flere oplagte valgmuligheder og det vil bla. blive diskuteret på ungdomsudvalgsmødet d. 8 maj.

Ungdomsudvalget arbejder i samarbejde med Formanden også på at få stablet en række sodavands diskoteker på benene i løbet af næste vinter det første håber vi på allerede at kunne afvikle d. 1 september.

Trænerne er stort set på plads for alle hold og med lidt held vil vi have 4 ungdomshold repræsenteret næste ud U8-10 mix, U14 piger, U14 drenge og U18 Drenge.

Med venlig hilsen

Dan K. Christoffersen

Ungdomsformand

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *