Uddeling af drikke dunke og bolde

dsc_0607Sidste år søgte Møns HK, fanefjord fonden om penge til at kunne indkøbe en fartmåler, Niklas Landin skuddug samt bolde til hele ungdoms afdelingen. I forbindelse med bestilling af bolde ville InterSport i stege da gerne være med og sponsorerede drikkedunke til alle spillerne, således at alle ungdoms spillere i sæsonen 2016-17 ville kunne få deres egen bold og drikkedunk.

Fartmåleren har allerede været flittigt i brug i træning og har vidst
sig nyttig ikke bare til træning men også i forbindelse med arrangementer hvor vi har forsøgt at promovere håndboldklubben.

[wds id=”4″]

I denne uge var dagen så endelig kommet for uddeling af første runde, og det var U1dsc_0609
2 årgangene der stod for skud, så torsdag var det hele sat op og med godt humør samt en rigtig god stemning blev der kastet med både bolde og drikkedunke. Der var stod glæde hos de modtagene børn, og næsten lige så stor glæde hos trænerne der havde fået lov til at dele ud.

I næste uge er det så U10 og U8 der står for skud og skal have bolde samt drikke dunke, vi håber de bliver lige så tilfredse.

Dan K. Christoffersen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *