Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/d/4/moens-hk.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/instagram/admin/includes/class-esf-insta-skins.php on line 111 Aktiv havn – Møns Håndboldklub

[huge_it_slider id=”3″]D. 20/8 var der Aktiv havn i Stege, hvor mange sportsklubber i Vordingborg kommune var mødt frem på havnen for at vise hvad netop deres sportsgren kan.

Møns håndboldklub var naturligvis også mødt op, vi var tilstede med vores fartmåler og tilbød børn og voksne at finde ud af hvor mange km/t de kunne kaste med.

Mange var forbi vores stand, og flere både børn og voksne viste interesse for vores sport, der blev uddelt mange flyers med træningstider og vi håber naturligvis at det vil medføre flere spillere på vores hold til træning tirsdag og torsdag.

[huge_it_slider id=”3″]

 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.