Efter lang tids venten er vi endelig klar med vores nye klubtøj. Vi har i klubben valgt at skifte væk fra Hummel og over til det Craft. Vi samarbejder stadig med Intersport med hensyn til indkøb/tryk og det vil derfor være muligt at prøve størrelser i butikken i Stege.

I første omgang var vores trænere prøveklude og derfor har i sikkert set nogen af dem gå rundt i det nye sæt allerede. De er meget tilfredse med kvaliteten, og derfor har vi valgt at alle nu skal have muligheden for at bestille.

Sweat sættet er med Navy blå hoodie og sorte bukser. Der kan vælges 3 forskellige farver på t-shirten (Navy blå, Royal Blå eller lyseblå). T-shirt og hoodie er med stort klublogo på ryggen og navn på brystet. Bukserne har har navn på det ene bukseben.

Vi laver EN samlet bestilling. Sidste chance for at bestille er d. 1 maj. Herefter bliver bestillingen sendt afsted og der vil forhåbentligt allerede i løbet af maj blive mulighed for at få det udleveret.

Først når tøjet er udleveret bliver der trukket penge fra jeres konto. Vil i være søde at sørge for jeres betalingsoplysninger er opdaterede, hvis i nu har fået nyt kort i løbet af året.

Ved spørgsmål kontakt os endelig på 29926633.

For bestilling tryk her