U12 piger Svend-Gønge – Møns HK

Svend-Gønge – Møns HK 10-4

Efter en lang opstartsfase med tvivl om der overhovedet kunne blive et U12 pigehold i år, skulle den første kamp i år spilles på udebane mod Svend gønge.

Vi tog afsted med lige præcis 7 spillere så der var ikke plads til udskiftning, hvilket der også blev gjort en del ud af under oplægget til kampen, ellers lød oplægget mest på at vi skulle huske at bevare det gode humør og forsøge at afprøve lidt af det vi har øvet til træning.

Kampen startede meget lovende, og vi kom foran med både 2 og 3 -1, herefter gik det desværre lidt ned af bakke og til trods for en stor forsvars indsats og en rigtig god målmands indsats af Sarah blev pause resultatet 6 – 3 til Svend Gønge.

Efter pausen startede holdets topscorer Viktoria med at banke endnu en kasse ind, dette skulle dog desværre blive det eneste mål vi fik i denne halvleg og kampen endte således med et nederlag på 10 – 4.

Der var dog rigtig mange gode takter, og vi glæder os allerede til den næste kamp, så hold øje med hvornår vi spiller på hjemmebane, så i kan komme ud og støtte op om de flot kæmpende piger.

Skulle der går et par piger rundt der godt kunne tænke sig et godt fællesskab på et hold hvor der er plads til alle, og hvor vi altid er i godt humør, så kig ud til træning tirsdag 16:45-17:45 og torsdag fra 16:15-17:15.